Sepse ata që vrasin njerëz të pafajshëm për të jetuar vetë, janë MONSTRUMË, nuk janë as Kosova, as Shqipëria, as Evropa e as Amerika, por janë kolera e pashërueshme e gjithë njerëzimit dhe errësira e padavaritur e Kosovës, e Shqipërisë, e Evropës dhe e Amerikës sonë shpëtimtare nga fashizmi dhe gjenocidi shekullor i Serbisë kolonialiste (1912-1999).